Un govern que s’autoboicoteja cada dia és un mal govern

Pots estar d’acord, o no, amb la taula de diàleg. Jo, personalment, no hi crec. Considero que sense un mediador internacional aquesta mesa no serà més que un espai de monòlegs a l’hora d’abordar l’autodeterminació i l’amnistia. No li veig gaire més recorregut que el de donar titulars per ajustar les respectives estratègies polítiques.

Junts per Catalunya no hi creu. És explícit i manifest. ERC sí, tot i els dubtes. Malgrat totes aquestes diferències inicials, van aconseguir -tres mesos després de les eleccions- redactar un acord de govern on deixaven palès que, tot i l’escepticisme, qui presideix la Generalitat lidera l’estratègia i, per tant, s’ha de seguir aquest camí.

Arribats a aquest punt, l’espectacle que varen donar els dos partits del Govern hores abans de seure davant de Pedro Sánchez és, ras i curt, impresentable. Un govern que s’autoboicoteja cada dia és un mal govern.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.