La cadireta

Ikea podria començar a valorar l’opció de patrocinar el món de Twitter Catalunya. El mobiliari està de moda, la taula i la cadira. La de diàleg i la de l’Alexander Golovín. Totes dues acompanyades d’una sobreactuació de manual.

Celebro l’escrutini que s’està fent al perfil de Golovín, qui certament no té la formació ni l’experiència. Si el seu nomenament serveix per auditar els criteris de col·locació, això que guanyem. El festival d’incongruències dins l’administració és tan escandalós, com retrata el perfil de Twitter ‘@paguetacat’, que el seu cas sembla una anècdota. Una diana fàcil.

L’Oscar a la millor interpretació

Alguns dels qui varen indignar-se tant a Twitter per aquest nomenament farien bé de mantenir un perfil baix. Ells, companys, amics i coneguts seus han accedit a posicions similars amb el mateix criteri.

Meritocràcia

La paraula manca de sentit. Sense mèrits acadèmics ni professionals, l’adhesió i la manca de sentit crític s’apoderen de les formacions polítiques i l’administració. Una fórmula que ens condueix a la mediocritat.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca