La tertúlia (amb coses) – Amb Júlia Escrivà i Malparlat

Com funcionen els algoritmes que ens han canviat la vida? Peguem a fugir de les xarxes socials? Son més poderosos els magnats de Silicon Valley que els estats sobirans? De totes aquestes qüestions i del futur de les xarxes socials parlen Adrià Jaén, Júlia Escrivà, Malparlat, David Javaloyes i Jordi Sarrión en este nou episodi de La tertúlia (amb coses) amb la col·laboració especial d’Enric Nomdedéu.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca