La tertúlia (amb coses) – Amb Vicent Baydal i Josep Ramon Chirivella (AJV)

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El 29 de juny de 1707 van ser abolits els furs del Regne de València. 314 anys després, l’historiador Vicent Baydal i el jurista Josep Ramon Chirivella conversen en La tertúlia (amb coses) de La Cova amb David Javaloyes, Pere Àlvaro i Marc Salomón sobre l’ordenament foral i les reclamacions del dret civil valencià.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca