eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La tertúlia (amb coses) – Amb Vicent Baydal i Josep Ramon Chirivella (AJV)

  El 29 de juny de 1707 van ser abolits els furs del Regne de València. 314 anys després, l’historiador Vicent Baydal i el jurista Josep Ramon Chirivella conversen en La tertúlia (amb coses) de La Cova amb David Javaloyes, Pere Àlvaro i Marc Salomón sobre l’ordenament foral i les reclamacions del dret civil valencià.

  - Publicitat -

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Els més llegits

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca