Diàlegs amb Emma Tomàs: Bérnar Giménez

Quasi un centenar d’episodis després, l’espai Diàlegs amb Emma Tomàs continua sense defraudar amb els seus continguts. L’amiga i col·laboradora de Revista Mirall —esta vegada també amb l’aparició del nostre director Jordi Sarrión— entrevista el conductor del nou programa d’À Punt Zoom, un programa de periodisme d’investigació decidit a fer visibles els budells del País Valencià i els seus conflictes, des de el patrimoni de l’Església fins a l’extrema dreta, passant pel bullying i la situació de l’Horta valenciana. Zoom s’ha convertit en un programa que es consolida com una de les principals apostes de la televisió pública valenciana i que arrasa entre el públic més jove. Diàlegs conversa amb Bérnar Giménez: aire fresc en À Punt.

- Publicitat -

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Els més llegits

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca