Diàlegs amb Emma Tomàs: Bérnar Giménez

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Quasi un centenar d’episodis després, l’espai Diàlegs amb Emma Tomàs continua sense defraudar amb els seus continguts. L’amiga i col·laboradora de Revista Mirall —esta vegada també amb l’aparició del nostre director Jordi Sarrión— entrevista el conductor del nou programa d’À Punt Zoom, un programa de periodisme d’investigació decidit a fer visibles els budells del País Valencià i els seus conflictes, des de el patrimoni de l’Església fins a l’extrema dreta, passant pel bullying i la situació de l’Horta valenciana. Zoom s’ha convertit en un programa que es consolida com una de les principals apostes de la televisió pública valenciana i que arrasa entre el públic més jove. Diàlegs conversa amb Bérnar Giménez: aire fresc en À Punt.

- Publicitat -