La tertúlia (amb coses)- Miquel Ramos i Naiara Davó

Naiara Davó, síndica a les Corts Valencianes per Unides Podem, i Miquel Ramos, periodista expert en extrema dreta, visiten el plató virtual de La Cova per participar en La tertúlia (amb coses). Amb Jordi Sarrión, David Javaloyes, Pere Àlvaro, Aina Monferrer i Miguel Sanz conversen sobre ultradreta, valencianisme i el paper dels mitjans de comunicació.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca