La tertúlia (amb coses): Miss Tagless i Pepiu de Castellar

El caos inunda el plató virtual de La tertúlia (amb coses)! No podia passar altra cosa amb els dos convidats d’esta setmana. Alba del Moral, Jordi Sarrión, Emma Tomàs i David Javaloyes conversen amb Pepiu de Castellar i Miss Tagless, que expliquen la seua visió dels continguts en la llengua i del que és l’autèntica llibertat amb molt de trellat i, el més important, amb molt poca vergonya. Visquen el Faller Major i la Presidenta!

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca