La tertúlia (amb coses): Manolo Mata, Alexis Marí i Lluís Bertomeu

Quin serà el futur del Govern del Botànic? Què passa amb els indults? En quina direcció caminen el valencianisme i el País Valencià? D’aquestes qüestions debaten aquesta setmana Aina Monferrer, Miguel Sanz, David Javaloyes i Jordi Sarrión amb tres convidats del més alt nivell: Lluís Bertomeu, Alexis Marí i Manolo Mata.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca