La tertúlia (amb coses): Les llengües obren portes (amb Cabrafotuda i Jorge Pueyo)

La llengua és la manera que tenim de vore el món, la forma d’entendre l’entorn. D’açò en saben bona cosa els dos convidats d’aquesta setmana a La tertúlia (amb coses). Fran Tudela (Cabra Fotuda) és un conegut instagramer que fa humor en valencià i Jorge Pueyo és un activista per la llengua aragonesa conegut pel seu “Noticiario matinal aragonés”. Els dos junt amb Jordi Sarrión i Carbonell, Emma Tomàs, Pere Àlvaro, Miguel Sanz i Alba del Moral parlen de les llengües i del que signifiquen per a ells.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca