Aragonès al poder i Koeman al carrer

Tertúlia de bar amb el Marc Duch, en Jordi Mestre i en Joan Solé sobre el nou president del Govern, Pere Aragonès, i la temporada 2020/21 del Barça de Koeman. El millor i el pitjor d’una temporada on hem celebrat la Copa del Rei com si fos un títol.

Podeu veure l’entrevista a Twitch prement ‘AQUÍ’. Si et fa mandra, la tens aquí inserida.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca