La tertúlia ‘deluxe’ amb Luis de Val

Fem una tertúlia especial amb el CEO i fundador de YouPlanet, Luis de Val. Amb el Marc Duch, en Jordi Mestre i en Joan Solé petem la xerrada per descobrir qui és i, sobretot, quina mena de seguidor del Barça és.

Podeu veure l’entrevista a Twitch prement sobre la paraula ‘link’. Si et fa mandra, la tens aquí inserida.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca