La tertúlia (amb coses): És un avanç la nova Llei de Plurilingüisme?

Diverses associacions valencianistes han qüestionat la conveniència de la nou Llei de Plurilingüisme del Govern del Botànic. Quines seran les conseqüències del nou model? Per què s’ha aprovat aquesta i no una altra llei? La doctora en filologia Aina Monferrer, la diputada de Compromís i tècnica lingüística Nathalie Torres i els membres de Mirall València David Javaloyes i Jordi Sarrión hi debateixen

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca