La tertúlia (amb coses): Torna el zaplanisme?

Carlos Mazón arriba al lideratge del PP valencià amb via lliure després de la dimissió forçada d’Isabel Bonig. Quins són els eixos del discurs de l’hereu d’Eduardo Zaplana? Torna el zaplanisme? Amb Jordi Sarrión, Pere Àlvaro, Lluís Bertomeu, David Javaloyes, Miguel Sanz, Emma Zafón i Aina Monferrer.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca