Messi tremola en un dia fred i plujós: polèmiques absurdes del s. XXI

Tertúlia amb en Marc Duch, en Jordi Mestre i en Joan Solé per comentar, entre altres temes absurds, una més de les moltes polèmiques absurdes del s. XXI

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca