El perill visual de tornar a les modes dels 90

Tertúlia amb en Marc Duch, en Jordi Mestre i en Joan Solé sobre per què és una mala notícia que sigui una bona notícia que torni Space Jam, l’error del francès que va incloure Jordi Farré a la web francesa del Barça i les setmanes laborals de quatre dies, per què no fa 20 anys que ja s’apliquen?

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca