Ara sí, ja tenim president

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Diumenge els socis del Barça es van atansar massivament a les urnes i com a primera conseqüència positiva constatem que la demolició del Barça, que alguns fa anys que executaven, s’ha aturat en sec. La victòria àmplia de Laporta (58% dels sufragis), sumada a la meritòria segona posició de Font (32%), ens ofereix un 90% de vot renovador, de perfil clarament cruyffista, anorreant del tot el neonunyisme, que ha quedat reduït a un anecdòtic 9%. Els jocs de mans per ocultar les destrosses que el tàndem Rosell-Bartomeu han fet al club ja no ha estat suficients per ocultar una realitat massa dura i contundent.

Estarem atents per conèixer les primeres mesures que implanta l’administració Laporta per redreçar el club i treure’l de la situació crítica en que es troba. Sí que sabem que el nou CEO, o primer executiu, serà Ferran Reverter, un economista català que ha fet carrera a l’univers MediaMarkt. Les possibilitats que Messi vulgui romandre a l’entitat blaugrana semblen créixer amb la victòria electoral de Laporta, però caldrà esperar uns mesos per conèixer el desenllaç real de la situació. Un dels primers reptes a superar és, segons el mateix Carles Tusquets ha transmès al nou president, disposar de tresoreria suficient perquè el club tingui combustible per funcionar. La proposta del president interí és cobrar a la bestreta a través dels bancs algunes de les futures factures que l’entitat ha de generar. Seguirem de prop aquestes primeres passes en la reconstrucció del club.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca