Prometre-ho tot

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

El candidat Freixa ens fascina. No direm que ens té el cor robat, que encara s’ho prendria literal i vindria a quedar-se’l, però hem de confessar que esperem cada declaració seva en candeletes. Sobretot, per aquest domini tan magistral de barrejar sistemàticament aigua amb oli, nunyisme amb cruyffisme, tesi i antítesi sense que se li despentini un pèl del monyo. L’home aspira a ser, alhora, ‘freixista’ i ‘antifreixista’. Al contrari del que desitjaria, hi ha gent entre el barcelonisme que, ai, las, manté la memòria en plena forma. Per exemple, com per brandar aquella foto de la infame acció de responsabilitat que acompanyarà l’advocat mentre visqui. Al cap i a la fi, ell va ser l’artífex de l’estratègia que pretenia una venjança immediata contra els ex companys de viatge, directius laportistes de tota mena i condició que van patir un ensurt catedralici gràcies a la seva voluntat de fer mal. Com tampoc obliden les imatges de Cruyff retornant la medalla i la presidència d’honor en un dels pitjors instants viscuts sota l’ègida dels seus ex còmplices, als que ara posa una benèvola nota de cinc per aprovar-los. Això, si no parlem de la seva voluntat de denunciar els 150 milions en comissions, segons ell, que els intermediaris s’han endut en els darrers anys com qui xiula, per no fer absolutament res a canvi. Poc ens semblen després del desori viscut, amb aquells, per exemple, 47 reforços per al filial que no han arribar ni a debutar en el primer equip. Sosté Freixa que aconseguirà majors recursos dels patrocinadors malgrat la pandèmia hagi revisat aquests vincles a la baixa. Tant se val, que la premsa pregunti i sempre trobarà en l’advocat la resposta que no espera. A les malèvoles xarxes, aquestes que gasten verí com l’aire que respiren, se l’ha titllat de protagonista ideal per a una versió casolana de ‘Better call Saul‘ i als que dominen les sèries i els ‘spin-off’ de ‘Breaking Bad‘ no caldrà afegir gran cosa per entendre’ns. De Freixa esperem, aquest cop, més vots que signatures i així acabar amb aquella curiosa situació dels últims comicis que ell justifica dient que la gent va acabar optant pel vot útil. Ves a saber quin vot útil hi havia el 2015, quan tot era trident i continuïtat de Bartomeu.

El candidat Freixa ens ho prometrà tot i tot. I tot serà impossible. Total, com no guanyarà; ell, rai. També diu que el persegueixen, que l’ignoren, que les enquestes menteixen quan, en sec i de manera miraculosa, tot un exèrcit de bots s’uneix per donar-li suport. Fer-se la víctima és una més de les múltiples (i divertides) personalitats que mostra tan camaleònic personatge. Devem ser els únics amb la mosca al nas amb aquests 22.811 socis, un 20’7% del cens total, que expressaran la seva voluntat per correu. Ves a saber si les forces del mal, no cal precisar quines en aquest cas, s’han conjurat per convertir-lo en guanyador d’una majúscula tupinada que a ell, de manera natural, ja li estaria bé. No bé, sinó de conya. 

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca