Blueproject Foundation tanca les seves portes

Adéu a una cèlebre sala d'art a Barcelona

Avui, dimecres 2 de desembre, Renatto de la Poeta ha anunciat el tancament de l’espai físic de la Blueproject Foundation al carrer Princesa el 20 de desembre. El director d’art de la fundació ha anunciat que Blueproject ja es trobava immersa en un procés per tal de reduir despeses abans de la pandèmia. Un fet que amb la irrupció de la COVID-19 ha desembocat amb el tancament de l’espai de la fundació. Tot i això la direcció de la fundació vol mantenir la seva activitat cultural col·laborant amb altres agents de la ciutat.

Publicitat

La fundació d’art de Vanessa Salvi va obrir les portes el 2013 amb un programa trencador en el context barceloní. Les seves sales han acollit obra d’il·lustres pintors i artistes, com ara JeanMichel BasquiatLucio Fontana, Damien HirstElmgreen & Dragset i Ignasi Aballí en el context d’exposicions col·lectives comissariades per la direcció artística de la fundació. Alhora que aquesta revista s’havia fet ressò d’artistes que hi han exposat com Alberto Gil o Julia Llerena.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes