Blueproject Foundation tanca les seves portes

Adéu a una cèlebre sala d'art a Barcelona

Avui, dimecres 2 de desembre, Renatto de la Poeta ha anunciat el tancament de l’espai físic de la Blueproject Foundation al carrer Princesa el 20 de desembre. El director d’art de la fundació ha anunciat que Blueproject ja es trobava immersa en un procés per tal de reduir despeses abans de la pandèmia. Un fet que amb la irrupció de la COVID-19 ha desembocat amb el tancament de l’espai de la fundació. Tot i això la direcció de la fundació vol mantenir la seva activitat cultural col·laborant amb altres agents de la ciutat.

Publicitat

La fundació d’art de Vanessa Salvi va obrir les portes el 2013 amb un programa trencador en el context barceloní. Les seves sales han acollit obra d’il·lustres pintors i artistes, com ara JeanMichel BasquiatLucio Fontana, Damien HirstElmgreen & Dragset i Ignasi Aballí en el context d’exposicions col·lectives comissariades per la direcció artística de la fundació. Alhora que aquesta revista s’havia fet ressò d’artistes que hi han exposat com Alberto Gil o Julia Llerena.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca