Ayuso diu que Catalunya gasta en l’independentisme l’equivalent al cost de 17 hospitals de pandèmia

La presidenta de la Comunitat acusa l'independentisme d'atacar Madrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha dit que Catalunya gasta en “accions independentistes” l’equivalent al cost que tindrien 17 hospitals de pandèmia com l’Isabel Zendal, inaugurat ahir. Ayuso ha utilitzat la despesa que ha suposat el centre sanitari com a unitat de mesura i ha dit que els independentistes “s’estan gastant només en TV3 303 MEUR, l’equivalent a tres ‘zendals'”. Entre les despeses de l’independentisme, Ayuso ha citat l’acció exterior, l’Agència Catalana de Notícies, la promoció de la llengua i la identitat digital catalana. “Entre tot, s’estan gastant 17 ‘zendals'”, ha afirmat.

Publicitat

Ayuso ha acusat l’independentisme d’atacar Madrid i de centrar en la capital espanyola “totes les seves ires” així com de “culpabilitzar” els madrilenys. “Que hàgim d’estar escoltant aquestes qüestions és d’una gran mesquinesa”, ha dit, en relació amb les crítiques a l’Hospital Isabel Zendal i a l’harmonització fiscal.

“Li ha d’estar anant molt malament a l’independentisme per posar Madrid en l’objecte de totes les seves ires”, ha dit. Segons Ayuso, els catalans paguen “34 ‘zendals'” més en impostos que els madrilenys.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca