Ayuso diu que Catalunya gasta en l’independentisme l’equivalent al cost de 17 hospitals de pandèmia

La presidenta de la Comunitat acusa l'independentisme d'atacar Madrid

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha dit que Catalunya gasta en “accions independentistes” l’equivalent al cost que tindrien 17 hospitals de pandèmia com l’Isabel Zendal, inaugurat ahir. Ayuso ha utilitzat la despesa que ha suposat el centre sanitari com a unitat de mesura i ha dit que els independentistes “s’estan gastant només en TV3 303 MEUR, l’equivalent a tres ‘zendals'”. Entre les despeses de l’independentisme, Ayuso ha citat l’acció exterior, l’Agència Catalana de Notícies, la promoció de la llengua i la identitat digital catalana. “Entre tot, s’estan gastant 17 ‘zendals'”, ha afirmat.

Publicitat

Ayuso ha acusat l’independentisme d’atacar Madrid i de centrar en la capital espanyola “totes les seves ires” així com de “culpabilitzar” els madrilenys. “Que hàgim d’estar escoltant aquestes qüestions és d’una gran mesquinesa”, ha dit, en relació amb les crítiques a l’Hospital Isabel Zendal i a l’harmonització fiscal.

“Li ha d’estar anant molt malament a l’independentisme per posar Madrid en l’objecte de totes les seves ires”, ha dit. Segons Ayuso, els catalans paguen “34 ‘zendals'” més en impostos que els madrilenys.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes