Forn demana relleus a l’independentisme: “Algunes persones s’han d’apartar”

Defensa que Puigdemont sigui el cap de llista simbòlic de JxCat a les eleccions del 14-F

Publicitat

El conseller legítim Joaquim Forn, empresonat a Lledoners, ha demanat “relleus” als partits independentistes per superar la divisió: “Algunes persones s’han d’apartar i deixar respirar perquè altres agafin el relleu”, ha dit a Catalunya Ràdio aquest dilluns. Forn ha argumentat que “és difícil arribar a determinats acords necessaris si es carrega amb massa motxilles i compromisos”.

Forn ha criticat la divisió del moviment i ha remarcat que “sense unitat serà impossible” fer avançar el procés. D’altra banda Forn ha defensat que el president de JxCat, Carles Puigdemont, sigui el cap de llista del partit a les eleccions del 14-F. També s’ha mostrat “content” que la portaveu de Junts al Congrés, Laura Borràs, sigui la candidata presidenciable.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca