eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  Felipe González s’emprenya

  critica que el Govern central pacti "amb els que volen desballestar" Espanya

  L’expresident del Govern espanyol Felipe González ha avisat aquest dijous a l’executiu de Pedro Sánchez que no es pot construir un “projecte de futur” a Espanya com a “estat nació” amb partits com ERC i Bildu, partidaris que “es desballesti” el país “amb suposats drets autodestructius d’autodeterminacions”. A més, ha reivindicat el seu dret a opinar, i ha avisat que no consentirà que ningú el faci callar.

  “Per mi no són interlocutors vàlids”, ha afirmat en una entrevista a Onda Cero, que ha recollit Europa Press, en la qual ha criticat l’acord entre el Govern central i ERC per als pressupostos, i el suport que Bildu ja ha anunciat.

  Publicitat

  Segons González, aquests dos partits volen trencar Espanya i, per tant, no se’ls ha de tenir en compte a l’hora de construir un horitzó a mig i llarg termini, sinó que s’hauria d’apostar per aliances amb el PP i Ciutadans, com passa a Europa, segons ell.

  “No és progressista voler trencar Espanya o dividir-la. És tant com dividir els espanyols”, ha afirmat, i ha confessat que de vegades té “un sentiment d’orfandat” amb la direcció actual del PSOE. “Ara hi ha coses que no entenc, ens passa a molts, d’aquí ve aquesta incomprensió i que de vegades t’amoïna o t’inquieta i aquest sentiment d’orfandat representativa”, ha afirmat.

  A més, ha criticat que, per ell, cada vegada hi ha menys debat intern en el PSOE i la resta de formacions, però ha assegurat que ell continuarà donant la seva opinió. “No consentiré mai que ningú em faci callar”, ha avisat en referència a la sotssecretària general del PSOE, Adriana Lastra, i alguns dirigents històrics del partit, que va afirmar que ara és el moment de la seva generació.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca