Colau encara no ha donat cap explicació del tret d’un agent de la Guardia Urbana a un sensellar

Artadi acusa l'alcaldessa d'"amagar-se"

La líder de JxCat a l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha acusat l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, d'”amagar-se” després del tret que un agent de la Guàrdia Urbana va disparar a un home sense llar que presumptament va provar d’agredir-lo amb un ganivet dissabte al passeig Sant Joan, i ha demanat que doni explicacions sobre aquesta qüestió en el ple de divendres.

Publicitat

En una roda de premsa, ha lamentat que Colau no hagi donat explicacions als grups ni hagi convocat una roda de premsa, motiu pel qual ha confiat que ho farà en el ple de divendres atès que és “un fet gravíssim que ha alertat molt els ciutadans”.

“Colau tarda a donar explicacions. Entenem que la investigació no ha acabat, però ha de donar explicacions sobre què sap i què passa, i si cal s’han de prendre decisions i assumir responsabilitats”, ha reclamat.

Sobre el fet que els agents de la Guàrdia Urbana demanin pistoles Taser, Artadi creu que són “eines intermèdies entre fer servir una arma de foc o no”, per la qual cosa poden permetre una actuació més proporcionada en determinats casos.

Precs

En el ple també demanaran pagar a terminis i sense interessos els diners que l’Ajuntament té pendents de cobrar aquests propers anys, i que es recuperi la convocatòria d’una línia de subvencions i ajuts per a persones que no poden pagar l’IBI, i més després de l'”augment significatiu” d’aquest impost.

També presentaran un prec perquè el consistori doni un permís retribuït als treballadors municipals que hagin de cuidar els fills en quarantena malgrat que no tinguin la covid-19, com ha fet la Generalitat amb els seus treballadors en vista del rebuig del Govern central d’implementar-lo, i un altre prec sobre la seguretat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca