Calvo avisa que intentarà sumar Cs als pressupostos “fins a l’últim minut”

"Ningú es pot sentir exclòs de la resposta que Espanya necessita", sosté la vicepresidenta del govern espanyol

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha celebrat el suport d’ERC, PNB i EH Bildu als pressupostos generals de l’Estat, però ha afirmat que l’executiu seguirà “treballant fins a l’últim minut perquè s’incorporin més” partits, “incloent Cs”. “Ningú es pot sentir exclòs de la resposta que Espanya necessita”, ha dit Calvo en una atenció als mitjans aquest dimecres després de participar en un minut de silenci a la seu del PSOE a Madrid pel 25-N. Segons la vicepresidenta, és una “magnífica notícia des del punt de vista democràtic” que s’hagi “avançat força” per comptar amb el ‘sí’ d’ERC, PNB i EH Bildu. “Suposa que els partits de la cambra baixa saben quin és el seu paper en aquest moment. Ho agraïm molt”, ha dit.

Publicitat

Calvo ha afirmat que seguiran treballant per sumar més suports, com el de Cs, per molt que aritmèticament no sigui necessari i ha criticat la “irresponsabilitat” del PP per no haver volgut negociar i “ajudar el seu país”. La vicepresidenta també ha defensat l’harmonització fiscal de Madrid que inclou el preacord amb els republicans.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca