Calvo avisa que intentarà sumar Cs als pressupostos “fins a l’últim minut”

"Ningú es pot sentir exclòs de la resposta que Espanya necessita", sosté la vicepresidenta del govern espanyol

Publicitat

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha celebrat el suport d’ERC, PNB i EH Bildu als pressupostos generals de l’Estat, però ha afirmat que l’executiu seguirà “treballant fins a l’últim minut perquè s’incorporin més” partits, “incloent Cs”. “Ningú es pot sentir exclòs de la resposta que Espanya necessita”, ha dit Calvo en una atenció als mitjans aquest dimecres després de participar en un minut de silenci a la seu del PSOE a Madrid pel 25-N. Segons la vicepresidenta, és una “magnífica notícia des del punt de vista democràtic” que s’hagi “avançat força” per comptar amb el ‘sí’ d’ERC, PNB i EH Bildu. “Suposa que els partits de la cambra baixa saben quin és el seu paper en aquest moment. Ho agraïm molt”, ha dit.

Calvo ha afirmat que seguiran treballant per sumar més suports, com el de Cs, per molt que aritmèticament no sigui necessari i ha criticat la “irresponsabilitat” del PP per no haver volgut negociar i “ajudar el seu país”. La vicepresidenta també ha defensat l’harmonització fiscal de Madrid que inclou el preacord amb els republicans.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes