Un buc de la Marina russa expulsa un destructor dels EUA al golf de Pere el Gran

El buc de guerra nord-americà s'ha endinsat dos quilòmetres en aigües territorials de Rússia

Publicitat

Un buc de guerra de l’Armada de Rússia ha expulsat un destructor de la Marina nord-americana que havia entrat dins d’aigües territorials russes al golf de Pere el Gran, a l’extrem oriental de l’oceà Pacífic, segons ha informat el Ministeri de Defensa rus.

“El buc antisubmarins Almirall Vinogradov ha reprimit la violació de les fronteres russes que el destructor John McCain de l’Armada nord-americana havia comès al golf de Pere el Gran”, ha explicat en un comunicat el departament que dirigeix el general Serguei Xoigú, segons informa l’agència de notícies russa Sputnik.

Segons el Ministeri de Defensa rus, el buc de guerra nord-americà s’ha endinsat dos quilòmetres en aigües territorials de Rússia. El buc Almirall Vinogradov ha informat al vaixell nord-americà que l’atacaria si no abandonava la zona i, després de l’avís, el destructor s’ha retirat.

El Ministeri de Defensa rus ha assenyalat que el buc antisubmarins rus ha continuat vigilant les maniobres del destructor de la Marina dels Estats Units.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca