El rector de la UB creu que la normalitat prèvia a la pandèmia no es recuperarà fins al febrer del 2022

Elias afirma que s'hauran de mantenir els aforaments parcials més d'un any

Publicitat

L’actual rector de la Universitat de Barcelona (UB), Joan Elias, preveu que la normalitat prèvia a la pandèmia no es recuperi fins al febrer del 2022. “Començarem a tenir una situació normal cap al febrer del 2022”, ha dit en la roda de premsa de les candidatures a nou rector. Així, ha augurat que serà durant el segon semestre del curs 2021-2022 quan es podrien “obrir les aules com es feia fa un any”, però fins aquell moment creu que s’hauran de mantenir els aforaments parcials. Segons ell, aquest és l’escenari “més optimista” ja que no creu que es pugui arribar abans al 70% de la població vacunada conra la covid. L’actual rector ha defensat la gestió feta durant la pandèmia i ha agraït l’esforç de totes les parts en uns moments “durs”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca