L’ANC adverteix de l’augment de discursos i delictes d’odi contra “la minoria catalana”

"Els mitjans de comunicació espanyols han retratat negativament els catalans, han utilitzat epítets com terroristes, supremacistes, racistes o traïdors"

Publicitat

La presidenta de l’ANC, Elisenda Paluzie, ha advertit aquest divendres de l’augment dels discursos d’odi i de l’ús de delictes d’odi “contra la minoria catalana, en un context de repressió creixent contra el poble català i la seva lluita per l’autodeterminació”.

Segons un comunicat de l’entitat, Paluzie ha participat en una taula rodona durant la 13a sessió del Fòrum sobre minories de l’ONU, en la qual s’han tractat les conclusions de l’informe de la Clínica Jurídica Aix Global Justice i UNPO sobre el “discurs d’odi dels mitjans espanyols contra la minoria catalana, les institucions i els usuaris de les xarxes socials”.

De la seva banda, el membre del secretariat nacional de l’ANC Carles Fité ha destacat que des del 2021 “els mitjans de comunicació espanyols han retratat negativament els catalans, han utilitzat epítets com terroristes, supremacistes, racistes o traïdors”, cosa que, per ell, forma part d’un campanya de repressió contra el moviment independentista.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca