El Govern té l’oposició al Palau

"Cal deixar el partidisme, i acabar amb les discussions absurdes i el soroll als mitjans i xarxes"

El president d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha advertit aquest dimecres a JxCat que no els pot fer l’efecte “que el govern i l’oposició s’asseuen en el Consell Executiu” en la gestió de la segona onada de la pandèmia del coronavirus, i ha fet una crida a abandonar el partidisme i a actuar conjuntament.

Publicitat

“No ens podem permetre que de vegades hi hagi la sensació que tenim diversos governs, o que alguns dies hi hagi la sensació que el govern i l’oposició s’asseuen en el Consell Executiu. Cal deixar el partidisme, i acabar amb les discussions absurdes i el soroll als mitjans i xarxes”, ha sostingut en la seva intervenció sobre la gestió de la covid-19 en el ple del Parlament.

També ha assegurat que no els agraden les filtracions que, per ell, només pretenen generar pressió: “Ja n’hi ha prou de picabaralles, d’anar per lliure, de buscar el desgast de qui ha de ser el company. Ja n’hi ha prou de filtracions interessades per sortir després a fer-se l’ofès. És l’hora de la lleialtat”.

Segons Sabrià, sembla que hi ha membres del Govern que fan de ‘lobby’ i defensen certs sectors de la societat, una actitud que ha retret perquè “ser conseller és treballar per a tothom, buscar el consens i pensar en el país globalment”.

Després d’apel·lar a la prudència de cara a la reobertura de certs sectors, també ha criticat que es compari la situació de Catalunya amb la de Madrid “de manera alegre i malintencionada”, i n’ha responsabilitzat determinats sectors, espais ideològics i experts.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca