El Govern té l’oposició al Palau

"Cal deixar el partidisme, i acabar amb les discussions absurdes i el soroll als mitjans i xarxes"

Publicitat

El president d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha advertit aquest dimecres a JxCat que no els pot fer l’efecte “que el govern i l’oposició s’asseuen en el Consell Executiu” en la gestió de la segona onada de la pandèmia del coronavirus, i ha fet una crida a abandonar el partidisme i a actuar conjuntament.

“No ens podem permetre que de vegades hi hagi la sensació que tenim diversos governs, o que alguns dies hi hagi la sensació que el govern i l’oposició s’asseuen en el Consell Executiu. Cal deixar el partidisme, i acabar amb les discussions absurdes i el soroll als mitjans i xarxes”, ha sostingut en la seva intervenció sobre la gestió de la covid-19 en el ple del Parlament.

També ha assegurat que no els agraden les filtracions que, per ell, només pretenen generar pressió: “Ja n’hi ha prou de picabaralles, d’anar per lliure, de buscar el desgast de qui ha de ser el company. Ja n’hi ha prou de filtracions interessades per sortir després a fer-se l’ofès. És l’hora de la lleialtat”.

Segons Sabrià, sembla que hi ha membres del Govern que fan de ‘lobby’ i defensen certs sectors de la societat, una actitud que ha retret perquè “ser conseller és treballar per a tothom, buscar el consens i pensar en el país globalment”.

Publicitat

Després d’apel·lar a la prudència de cara a la reobertura de certs sectors, també ha criticat que es compari la situació de Catalunya amb la de Madrid “de manera alegre i malintencionada”, i n’ha responsabilitzat determinats sectors, espais ideològics i experts.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca