El Govern continua “engrandint els interessos privats” de Ferrovial i Hard Rock

"Només garantiu restriccions i repressió, en això sou absolutament pioners"

Publicitat

El diputat de la CUP al Parlament Carles Riera ha retret al Govern que enmig de la crisi de la covid-19 continuï “engrandint els ingressos i interessos privats i oligàrquics a favor de Ferrovial, Hard Rock i la sanitat privada”, i l’ha acusat de no garantir la provisió de recursos públics a la ciutadania i sectors afectats.

En el ple del Parlament d’aquest dimecres, després de la intervenció del Govern sobre la covid-19, Riera ha retret a la consellera de Salut, Alba Vergés, que es destinin recursos públics a la sanitat privada: “Som a la comunitat autònoma on el personal mèdic està més mal pagat i paradoxalment on, juntament amb Madrid, hi ha més despesa en sanitat privada. Aquest model és absolutament insostenible”.

D’altra banda, ha criticat que el Govern també destini diners al projecte del BCN World i a la renovació de contractes de Ferrovial, quan el Parlament ha demanat diverses vegades que no ho faci.

“No us sembla immoral en aquesta crisi destinar 80 o 90 milions al rescat de La Caixa i Hard Rock? I continueu renovant contractes amb Ferrovial quan demanem que revertiu el que havíeu fet fins ara”, ha resolt.

Publicitat

Riera ha demanat al Govern que escolti les propostes de la CUP i que practiqui més el consens i no només el decret: “Només garantiu restriccions i repressió, en això sou absolutament pioners”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca