A tres mesos de les eleccions El Homrani justifica els canvis com un “reforç” i una “renovació”

"Agraïment immens per la feina feta a Josep Ginesta i Cesc Iglesias, però toca reforçar i renovar"

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani, ha dit que la seva conselleria assumeix responsabilitats i que per això han fet canvis per reforçar el departament, en referència al relleu de Josep Ginesta com a secretari general: “Agraïment immens per la feina feta a Josep Ginesta i Cesc Iglesias, però toca reforçar i renovar”.

Publicitat

Així ho ha dit durant la sessió de control al Govern en el ple del Parlament d’aquest dimecres, després d’una pregunta del diputat dels comuns Lucas Ferro, que ha demanat a El Homrani que assumeixi la responsabilitat de la gestió que es va fer dels ajuts als autònoms: “Quan n’assumirà vostè la responsabilitat i abandonarà el càrrec?”.

El conseller ha replicat als comuns que ell no se’n renta les mans “com el Govern de l’Estat i que vergonyant és apujar la quota dels autònoms de manera retroactiva”, i ha assegurat que assumir responsabilitats és prendre decisions.

A més, ha afirmat que la Conselleria de Treball ja ha fet un canvi en el model de gestió d’aquests ajuts i que han aconseguit resoldre 4.000 peticions d’ajut i que ja se n’han pagat 2.500.

Ha dit que la seva conselleria es va equivocar en el model d’ajuts per a autònoms i pimes, que no van saber calibrar que tindria la resposta que va tenir, i s’ha disculpat: “Perdó a totes les persones a les quals vam generar una onada d’insatisfacció”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

ERC avisa JxCat que no explicarà “sopars de duro”

La número dos d'ERC per Barcelona a les eleccions del 14-F, Laura Vilagrà, ha reclamat aquest dimarts a JxCat una campanya electoral amb "joc...

Unides Podem, ERC i Bildu retiren l’esmena ‘antidesnonaments’ i no es votarà en el ple del Congrés

Unides Podem, ERC i EH Bildu han retirat l'esmena als pressupostos del 2021 per prohibir els desnonaments sense alternativa habitacional i el tall de...

Borràs dubta que la independència sigui una “prioritat” per ERC

La candidata de JxCat a la presidència de la Generalitat, Laura Borràs, ha qüestionat aquest dimarts que la independència sigui una "prioritat" per ERC...

Argimon diu que s’està estudiant si els nens compten en el màxim de 10 persones per Nadal

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha reconegut que els nens fins a 14 anys "podrien no comptar" en la limitació a...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca