A tres mesos de les eleccions El Homrani justifica els canvis com un “reforç” i una “renovació”

"Agraïment immens per la feina feta a Josep Ginesta i Cesc Iglesias, però toca reforçar i renovar"

Publicitat

El conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, Chakir el Homrani, ha dit que la seva conselleria assumeix responsabilitats i que per això han fet canvis per reforçar el departament, en referència al relleu de Josep Ginesta com a secretari general: “Agraïment immens per la feina feta a Josep Ginesta i Cesc Iglesias, però toca reforçar i renovar”.

Així ho ha dit durant la sessió de control al Govern en el ple del Parlament d’aquest dimecres, després d’una pregunta del diputat dels comuns Lucas Ferro, que ha demanat a El Homrani que assumeixi la responsabilitat de la gestió que es va fer dels ajuts als autònoms: “Quan n’assumirà vostè la responsabilitat i abandonarà el càrrec?”.

El conseller ha replicat als comuns que ell no se’n renta les mans “com el Govern de l’Estat i que vergonyant és apujar la quota dels autònoms de manera retroactiva”, i ha assegurat que assumir responsabilitats és prendre decisions.

A més, ha afirmat que la Conselleria de Treball ja ha fet un canvi en el model de gestió d’aquests ajuts i que han aconseguit resoldre 4.000 peticions d’ajut i que ja se n’han pagat 2.500.

Publicitat

Ha dit que la seva conselleria es va equivocar en el model d’ajuts per a autònoms i pimes, que no van saber calibrar que tindria la resposta que va tenir, i s’ha disculpat: “Perdó a totes les persones a les quals vam generar una onada d’insatisfacció”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca