Loteries de Catalunya: Sortejos i ajudes d’atzar

Vull agrair al Govern de Catalunya la seva iniciativa per transformar l’ajuda als autònoms amb una mena de concurs d’atzar. És el que més necessiten els treballadors per compte propi en un moment on els ingressos cauen en picat: jugar a la loteria del web. Entrar, refrescar la pàgina cada cinc segons per poder accedir al formulari i, si ets el guanyador, poder presentar la sol·licitud.

Amb aquesta nova política de loteries, sortejos i ajudes a l’atzar que ha impulsat el Govern m’agradaria presentar una proposta a l’executiu per si hi ha una segona convocatòria. La cosa consistiria a amagar les ajudes en diferents polígons del país, escampar mapes del tresor pels diferents municipis i qui aconsegueixi desxifrar totes les pistes guanyi els 2.000€ d’ajuda. Sé que és recomanable evitar els desplaçaments innecessaris, però posats a jugar fem-ho bé!

Hem enfocat molt malament aquest primer campionat d’ajudes. L’executiu català ha intentat distreure’ns en un moment de preocupació, i això ho hem d’agrair. Quina gran jugada mestra, em trec el barret.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca