ERC retreu al Gobierno que “no fa la seva feina” amb les ajudes als autònoms

"Tenim els recursos que tenim"

Publicitat

El president d’ERC al Parlament, Sergi Sabrià, ha demanat perdó aquest dimarts pel col·lapse en les sol·licituds d’ajuts als autònoms de la Generalitat per fer front a la crisi del coronavirus, però ha retret al Govern espanyol que “no faci la seva feina”.

“El primer que hem de dir és que no ha anat bé. I quan una cosa no va bé el que hem de fer és demanar perdó”, ha afirmat en una roda de premsa.

Considera demostrat que aquest ajut ha estat “insuficient” i per això el Govern analitza com corregir-lo, millorar-lo i veure quins recursos es poden mobilitzar per ampliar la subvenció.

No obstant això, ha dit que no es pot analitzar què ha fallat amb aquest ajut sense tenir en compte que “l’Estat no fa res” per fer costat als autònoms afectats per la pandèmia.

Publicitat

“Tenim els recursos que tenim. Mirem d’ajudar els autònoms en la mesura que podem perquè l’Estat no fa res. De fet, sí que fa una cosa: apujar-los la quota”, ha criticat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca