El PP denuncia una “agenda oculta” del govern espanyol

Gamarra argumenta l'esmena a la totalitat perquè els comptes diuen "adéu" a la recuperació econòmica

La portaveu del PP al Congrés, Cuca Gamarra, ha denunciat que hi ha una “agenda oculta” del govern de Pedro Sánchez amb els “seus socis independentistes” perquè donin suport als pressupostos a canvi de cessions “que estan destruint el país”. I ha citat que aquestes cessions són els indults als presos de l’1-O, l’acostament dels presos d’ETA a les presons basques i eliminar el castellà com a llengua vehicular a les escoles. “No només no hi donarem suport, sinó que ho combatrem”, ha avisat Gamarra en el marc d’una convenció econòmica a Màlaga. També ha argumentat que han presentat una esmena a la totalitat als pressupostos perquè els comptes diuen “adéu a l’Espanya de la recuperació econòmica i a la creació de llocs de feina”.

Publicitat

La portaveu del PP ha defensat que la seva esmena a la totalitat planteja “un impuls reformista que modernitzi la competitivitat i reconstrueixi el teixit industrial i productiu espanyol”. En aquest sentit, ho ha contraposat amb els pressupostos del govern espanyol, que són “una gran mentida” i estan “obsolets” perquè estan basats en un “fals” escenari macroeconòmic.

Gamarra alerta que l’augment de la fiscalitat que preveuen els comptes del govern espanyol “atacarà les classes mitjanes espanyoles i els sectors econòmics” i ha assenyat que, mentrestant, Europa va en la direcció d’abaixar els impostos.

D’altra banda, la portaveu dels populars ha garantit que el seu partit defensarà les llibertats davant d’Europa i ha criticat els “atacs del govern espanyol a l’estat dret”. En aquest sentit s’ha referit a suprimir el castellà com a llengua vehicular i al pla contra les ‘fake news’. “Davant dels atacs a la llibertat educativa i al castellà com a llengua oficial i vehicular del sistema educatiu, el PP recorrerà al TC, a Europa i derogarà la reforma quan torni a la Moncloa; davant dels atacs a la llibertat de premsa, el PP també anirà a les institucions europees com ja va fer amb la reforma del CGPJ i com farà si s’utilitza l’estat d’alarma en excessiu i sense control parlamentari”, ha avisat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca