Cuixart demana al Parlament una llei d’amnistia per condemnar “l’atropellament de drets”

Reivindica que "la cultura és un bé essencial i de primera necessitat"

Publicitat

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha demanat en un escrit que ha enviat als socis de l’entitat aquest dissabte que el Parlament aprovi una llei d’amnistia que permeti “segur denunciant l’atropellament de drets”.

Segons Cuixart, l’amnistia és l’única solució col·lectiva vàlida per afrontar la resolució política de la situació dels líders independentistes presos i exiliats, i ha instat a “recuperar la iniciativa i a passar de la protesta a la proposta”, segons un comunicat de l’entitat.

D’altra banda, ha traslladat el seu suport al sector cultural després de l’aplicació de noves mesures de contenció i prevenció del coronavirus: “La cultura és un bé essencial i de primera necessitat”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca