Una mica de memòria, Albiach

El mes d’agost passat Podemos va encetar una campanya a les xarxes amb la qual volia justificar els problemes judicials del seu partit amb la teoria del ‘lawfare’, la guerra jurídica. Segons Echenique, el partit d’Iglesias era víctima d’unes operacions per manipular l’opinió pública mitjançant els tribunals.

En aquell moment molts sectors de l’independentisme van avisar que aquesta situació era pràcticament inevitable en un Estat on la dissidència intenta ser silenciada per totes les vies.

Arran de l’operació Voloh, la darrera de la Guardia Civil on l’espionatge i els informes són curosament reproduïts per la premsa, la presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem va aprofitar fragments de les converses filtrades en aquesta guerra bruta per retreure a Twitter que TV3 és en mans de JxCat.

És una llàstima que la senyora Jéssica Albiach tingui tan poca memòria i oblidi amb tanta facilitat que avui el focus és sobre l’independentisme i demà pot estar sobre els comuns. Quan el ventilador enfoqui cap a la seva direcció es pot trobar sola.

Mecenes de la Nova Cultura

Si creus en un periodisme que analitza l'actualitat sense pressa, nosaltres som la teva revista. Fes-te mecenes de la nova cultura des de només 2€ al mes.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca