La Fiscalia obre una tercera investigació al rei emèrit

Delgado i Luzón no han revelat cap aspecte sobre el contingut d'aquesta investigació

Publicitat

La fiscal general de l’Estat, Dolores Delgado, i el fiscal en cap d’Anticorrupció, Alejandro Luzón, han revelat aquest divendres l’existència d’una tercera investigació al rei emèrit, Joan Carles I, que es troba en estat “embrionari” i de la qual s’ocuparà, de la mateixa manera que les dues anteriors, la Fiscalia del Tribunal Suprem, i s’han limitat a assenyalar que les perquisicions partirien d’una informació procedent d'”intel·ligència financera”.

Durant una trobada informal amb la premsa, Delgado i Luzón no han revelat cap aspecte sobre el contingut d’aquesta investigació al rei, que se suma a la que es va obrir per possibles comissions procedents de l’AVE a la Meca i la més recent sobre possibles pagaments amb una targeta opaca de la qual es podrien haver beneficiat Joan Carles I i altres membres de la seva família sense ser-ne titulars.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca