Iceta s’ofereix a Aragonès per col·laborar amb els dispositius de les eleccions

Ho ha dit en una carta que ha enviat aquest divendres al vicepresident de la Generalitat

Publicitat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha demanat al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, que “prepari bé” els dispositius de les eleccions catalanes del 14 de febrer per garantir el desenvolupament segur de la jornada a causa de pandèmia de la covid-19, i s’ha ofert a col·laborar.

Ho ha dit en una carta que ha enviat aquest divendres al vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, en la qual li ha demanat informació sobre les recomanacions del Procicat per preparar les properes eleccions al Parlament.

Iceta ha recordat que en el ple del Parlament del 21 d’octubre ja va alertar de la necessitat de preparar adequadament els dispositius electorals per garantir que el conjunt de la ciutadania pugui exercir el dret a vot “amb les obligades precaucions sanitàries”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca