JxCat presentarà una esmena a la totalitat als PGE com a “toc d’atenció” al Gobierno

El PDeCAT, per la seva part, votarà a favor

Publicitat

La portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, ha anunciat aquest dijous que presentaran una esmena a la totalitat als pressupostos generals de l’Estat (PGE) com a “toc d’atenció” al Govern central perquè els consideren insuficients per a Catalunya.

“Hi ha dues menes d’esmenes a la totalitat: les del preludi d’un vot negatiu, o les que serveixen per donar un toc d’atenció per posar sobre la taula tots els obstacles i insuficiències que presenta el projecte de pressupostos”, ha explicat en una conferència de premsa telemàtica.

La decisió dels diputats de JxCat de presentar una esmena a la totalitat als comptes contrasta amb l’anunci dels quatre diputats del PDeCAT de no fer-ho, malgrat que tots conviuen dins del mateix grup al Congrés, el Grup Plural.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca