Estudiants de la UB reclamen allargar la T-Jove tot el període que duri la docència virtual

Fem-la Pública inicia una recollida de signatura i vol arribar a les 6.000

Publicitat

Estudiants de la Universitat de Barcelona (UB), sota el paraigües de la candidatura Fem-la Pública, ha iniciat una campanya per reclamar a l’Autoritat Metropolitana del Transport (ATM) que allargui la T-Jove tants dies com duri la docència virtual. Sota el lema ‘T-Confinada’, han començat a recollir signatures de manera telemàtica i en volen aconseguir unes 6.000 per “reforçar encara més que aquesta és una demanda compartida i àmplia entre l’estudiantat”. Han lamentat que ara no s’estan proposant mesures com sí es va fer al març i han reclamat que el procediment per allargar els títols sigui “senzill, ràpid i eficaç” i per a totes les tipologies. El manifest compta amb el suport d’una dotzena d’entitats i organitzacions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca