Mena critica que el seu govern apugi la partida per a la casa reial

"M'agradaria que fos de zero"

Publicitat

El portaveu dels comuns, Joan Mena, ha criticat l’increment de la partida als pressupostos generals de l’Estat (PGE) a la casa reial: “A mi m’agradaria que fos de zero euros”, i ha lamentat que en el govern de coalició la força republicana és minoritària, tot i que ha assegurat que les bases del PSOE són republicanes.

En una entrevista aquest dimarts a Ràdio 4 que ha recollit Europa Press, ha afirmat que l’increment de la quota d’autònoms hauria d’anar acompanyada de “més ajuts” de l’Estat i de les comunitats autònomes.

Ha sostingut que “no tots els autònoms ho estan passant de la mateixa manera”, i després ha insistit que s’aprovin ajuts per als que tenen més dificultats.

Mena s’ha mostrat optimista sobre els PGE, ha dit que són objectivament bons i que “Catalunya n’és protagonista”, perquè és la primera vegada que la inversió de l’Estat és igual al pes poblacional, segons ell.

Publicitat

“No hi ha res assegurat. Les negociacions, com menys se’n parli, millor van”, ha apuntat Mena quan li han preguntat per la negociació amb ERC per tirar endavant els comptes, i ha afegit que els republicans catalans són un actor important al Congrés.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca