És “aviat” per parlar de confinament total

Trilla afirma que els tests d'antígens treuen pressió als laboratoris i donen rapidesa però poden perdre "finor" en resultats

Publicitat

El cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, ha afirmat que és “aviat” per parlar d’un confinament total i ha instat a esperar si es confirma la “pista” que apunta la baixada de l’RT. En declaracions a Catalunya Ràdio, ha valorat que alguns indicadors indiquen que les mesures restrictives de fa 15 dies “han tingut efecte”, tot i que ha alertat que la seva traducció en una baixada de la pressió a hospitals i atenció primària trigarà encara unes dues setmanes. Per això, ha demanat “paciència” i ha afegit que “és de suposar” que les noves mesures ajudin a “baixar” el paràmetre. D’altra banda, ha dit que l’ús de tests d’antígens en els contactes donarà rapidesa, alleugerà els laboratoris però pot fer perdre “finor” en resultats.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca