El Gobierno descarta un tancament domiciliari immediat a Espanya

"Em centraria a avaluar l'efecte de les diferents mesures i la seva efectivitat"

Publicitat

El ministre d’Inclusió, Seguretat Social i Migracions, José Luis Escrivá, ha assegurat que no li “consta” que s’hagi de produir un tancament domiciliari imminent a Espanya.

“No en tinc constància. Cal monitoritzar contínuament aquesta pandèmia, cal avaluar-la molt bé”, ha assenyalat el ministre en una entrevista a ‘Espejo Público’ d’Antena 3, en la qual ha defensat que s’han d’avaluar les diferents mesures de restricció que ha imposat el Govern espanyol per frenar la covid-19.

En aquest punt, Escrivá ha destacat que ara com ara seria prudent. “Em centraria a avaluar l’efecte de les diferents mesures i la seva efectivitat”, ha precisat.

Així mateix, ha subratllat que durant la segona onada a Espanya, “tot i que el nivell de contagis és creixent”, l’indicador de la positivitat dels tests “s’ha estabilitzat en el 14 per cent”.

Publicitat

D’altra banda, el ministre ha afirmat que la dada de l’atur que es coneixerà dimecres “serà força bona” i que el tercer trimestre “és de recuperació sòlida” a Espanya. En aquest sentit, ha matisat que l’educació i l’hostaleria “són els sectors que van per sota d’un octubre normal”.

“Hi ha diversos sectors que van millor que un octubre normal, tot i que ho sentim molt per les persones a qui els va malament, però hi ha un procés d’activitats que segueixen el procés de recuperació”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca