Calvet vol ser el candidat de JxCat

El conseller diu que si Puigdemont vol ser el cap de llista, ell optarà a ocupar els següents llocs de la candidatura

Publicitat

El conseller de Territori, Damià Calvet, ha confirmat la seva intenció de liderar la llista de JxCat a les eleccions al Parlament del proper 14 de febrer. En una entrevista al programa ‘Cafè d’Idees’ de Ràdio 4 i La2 de TVE, Calvet així ho ha explicat: “Em presentaré a les primàries de JxCat”. En aquest sentit, ha matisat que, igual que ja va avançar la diputada al Congrés Laura Borràs, optarà a ser el cap de llista sempre que el líder de JxCat, Carles Puigdemont, decideixi no ocupar l’1. Si Puigdemont, tot i saber que no podria ser investit, opta per ser el cap de llista, Calvet diu que es presentarà per ocupar els següents llocs. De fet, si Puigdemont és el número 1, qui ocupi el 2 seria el candidat efectiu a una possible investidura.

La direcció de JxCat aprova aquest dilluns el reglament de les primàries que hauria d’avalar la militància durant el proper cap de setmana. És per això que, després de mesos d’especulacions i de d’obrir-se a aquesta possibilitat, Calvet ha dit clarament que té la intenció de ser el candidat de la formació a la presidència d ela Generalitat. De moment, competirà segur amb Laura Borràs, i tots dos deixarien el cap de llista a Carles Puigdemont si ell el vol ocupar, traslladant així la seva pugna al lloc del candidat efectiu.

“Em fa molta il·lusió poder representar el que és JxCat des del punt de vista social i polític. I no per mi, sinó per tot el que pugui representar d’una determinada trajectòria i d’una manera de fer”, ha dit en confirmar la seva candidatura. Amb tot, Calvet no vol discutir el lideratge de Puigdemont. “És indiscutible”, ha dit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca