Iceta fa una crida als partits catalans perquè donin suport als PGE

"Són molt bons per a Catalunya"

Publicitat

El primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha fet una crida aquest divendres als partits catalans perquè donin suport al projecte de pressupostos generals de l’Estat (PGE) del 2021, perquè considera que “són bons per a Espanya i molt bons per a Catalunya”.

En un vídeo que s’ha difós a les xarxes socials i que ha recollit Europa Press, ha defensat que “no s’havien mobilitzat mai tants recursos i en un moment tan delicat” com l’actual per la crisi del coronavirus.

Iceta ha concretat que amb aquests PGE es destinaran prop de 24.000 milions d’euros a Catalunya, dels quals més de 2.200 aniran a inversions: “Són recursos per lluitar contra la pandèmia, per enfortir els serveis públics, per assegurar la reactivació econòmica i garantir la cohesió social”.

Pel líder socialista, és molt important que aquests comptes prosperin i per això ha demanat fer “pinya” per aconseguir els recursos necessaris per fer front a la pandèmia.

Publicitat

“És per això que ens adrecem al conjunt de les forces polítiques catalanes, per demanar-los la seva contribució, el seu suport. També les seves esmenes encara els poden millorar, però el que no podem és perdre’ls. Necessitem més que mai que aquests pressupostos s’aprovin”, ha conclòs.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes