La CUP presenta l’Assemblea Nacional Ecologista

"Impulsem aquesta assemblea per la necessitat de revertir el model depredador instaurat al nostre país"

La diputada de la CUP Natàlia Sànchez ha inaugurat aquest dijous la primera Assemblea Nacional Ecologista de la CUP, que sorgeix amb l’objectiu de reivindicar la necessitat d’articular una resposta política per fer front a la crisi climàtica i presentar “una alternativa ecologista” a les polítiques del Govern.

Publicitat

Durant la presentació, Sànchez ha retret al Govern que no compleix els seus compromisos electorals en matèria ecologista: “Al començament de la legislatura, Torra i Calvet es van comprometre a impulsar la llei de residu zero, que permetia reduir dràsticament la generació d’escombraries, i no s’ha fet”.

Ha reivindicat que, amb l’horitzó de les eleccions, és “imprescindible presentar una alternativa a les polítiques de la Generalitat” en matèria de canvi climàtic i ecologisme, amb mirada als moviments socials en defensa del territori.

“Impulsem aquesta assemblea per la necessitat de revertir el model depredador instaurat al nostre país. També amb l’objectiu de redireccionar i prioritzar l’eix de lluita ecologista dins la CUP i l’esquerra independentista”, ha dit.

En un comunicat de la formació, que ha recollit Europa Press, també s’informa que l’assemblea ha nascut fruit de la petició dels militants i que aglutinarà la militància de la CUP interessada o relacionada amb l’ecologisme i les lluites per defensar el territori, “com eixos fonamentals de la lluita contra el capitalisme”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca