eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  La CUP presenta l’Assemblea Nacional Ecologista

  "Impulsem aquesta assemblea per la necessitat de revertir el model depredador instaurat al nostre país"

  La diputada de la CUP Natàlia Sànchez ha inaugurat aquest dijous la primera Assemblea Nacional Ecologista de la CUP, que sorgeix amb l’objectiu de reivindicar la necessitat d’articular una resposta política per fer front a la crisi climàtica i presentar “una alternativa ecologista” a les polítiques del Govern.

  Durant la presentació, Sànchez ha retret al Govern que no compleix els seus compromisos electorals en matèria ecologista: “Al començament de la legislatura, Torra i Calvet es van comprometre a impulsar la llei de residu zero, que permetia reduir dràsticament la generació d’escombraries, i no s’ha fet”.

  Publicitat

  Ha reivindicat que, amb l’horitzó de les eleccions, és “imprescindible presentar una alternativa a les polítiques de la Generalitat” en matèria de canvi climàtic i ecologisme, amb mirada als moviments socials en defensa del territori.

  “Impulsem aquesta assemblea per la necessitat de revertir el model depredador instaurat al nostre país. També amb l’objectiu de redireccionar i prioritzar l’eix de lluita ecologista dins la CUP i l’esquerra independentista”, ha dit.

  En un comunicat de la formació, que ha recollit Europa Press, també s’informa que l’assemblea ha nascut fruit de la petició dels militants i que aglutinarà la militància de la CUP interessada o relacionada amb l’ecologisme i les lluites per defensar el territori, “com eixos fonamentals de la lluita contra el capitalisme”.

  Seguim gràcies a tu!

  D'ençà el 2013 Revista Mirall ha treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres lectors, qui amb la seva subscripció participa en sortejos exclusius des de només 3€. Participa i ajuda'ns a continuar endavant.

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca