La CUP ha proposat a David Fernàndez que formi part de la candidatura electoral

Si entrem dins el Govern serà una bona notícia perquè voldrà dir que tenim prou força per fer un programa molt actiu en polítiques socials"

El diputat de la CUP al Parlament Carles Riera ha assegurat aquest dijous que el partit ha proposat a l’exdiputat cupaire David Fernàndez que formi part de la candidatura en les eleccions catalanes, però no ha concretat si finalment anirà a la llista ni en quina posició perquè encara no s’ha confeccionat.

Publicitat

En una entrevista de la 2 i Ràdio 4 ha explicat que Fernàndez, de la mateixa manera que altres persones com la també exdiputada Anna Gabriel, alcaldes i regidors de la formació, i persones de moviments socials, ja forma part d’un “equip” que treballa per elaborar les llistes electorals.

Riera, que ja va encapçalar la candidatura el 2017, ha reiterat que està a disposició de la CUP per assumir qualsevol responsabilitat, ha insistit que les llistes encara no s’han tancat i ha assenyalat que a partir de la segona quinzena del mes de novembre es podran anunciar.

A més, ha plantejat la possibilitat que la CUP entri en el pròxim govern per dur a terme les polítiques socials necessàries per fer front a la crisi: “Si entrem dins el Govern serà una bona notícia perquè voldrà dir que tenim prou força per fer un programa molt actiu en polítiques socials”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

A finals de gener es podria començar a vacunar contra la covid-19

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, ha afirmat que a finals de gener es podria començar a vacunar contra la covid-19 i...

L’ANC inicia aquest dilluns la consulta per ratificar la seva estratègia per incidir en les eleccions

L'ANC ha iniciat aquest dilluns la consulta telemàtica perquè els socis de l'entitat votin per ratificar l'estratègia per incidir en les eleccions catalanes del...

Forcadell no creu que superar el 50% dels vots independentistes canviï “res” pel que fa al Gobierno

L'expresidenta del Parlament Carme Forcadell ha admès aquest dilluns que és important que els partits independentistes superin el llindar del 50% dels vots en...

Calvet i Borràs rebaixen la importància de superar el 50% dels vots

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, i la portaveu de JxCat al Congrés, Laura Borràs, tots dos candidats a les primàries de...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca