La CUP ha proposat a David Fernàndez que formi part de la candidatura electoral

Si entrem dins el Govern serà una bona notícia perquè voldrà dir que tenim prou força per fer un programa molt actiu en polítiques socials"

El diputat de la CUP al Parlament Carles Riera ha assegurat aquest dijous que el partit ha proposat a l’exdiputat cupaire David Fernàndez que formi part de la candidatura en les eleccions catalanes, però no ha concretat si finalment anirà a la llista ni en quina posició perquè encara no s’ha confeccionat.

Publicitat

En una entrevista de la 2 i Ràdio 4 ha explicat que Fernàndez, de la mateixa manera que altres persones com la també exdiputada Anna Gabriel, alcaldes i regidors de la formació, i persones de moviments socials, ja forma part d’un “equip” que treballa per elaborar les llistes electorals.

Riera, que ja va encapçalar la candidatura el 2017, ha reiterat que està a disposició de la CUP per assumir qualsevol responsabilitat, ha insistit que les llistes encara no s’han tancat i ha assenyalat que a partir de la segona quinzena del mes de novembre es podran anunciar.

A més, ha plantejat la possibilitat que la CUP entri en el pròxim govern per dur a terme les polítiques socials necessàries per fer front a la crisi: “Si entrem dins el Govern serà una bona notícia perquè voldrà dir que tenim prou força per fer un programa molt actiu en polítiques socials”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca