“Prou de muntatges per criminalitzar l’independentisme”

Torrent insisteix que el conflicte necessita "una solució política que desactivi la repressió policial i judicial"

Publicitat

El president del Parlament, Roger Torrent, ha criticat aquest dimecres l’operació de la Guàrdia Civil contra un presumpte desviament de fons públics a l’independentisme, en la qual s’ha arrestat David Madí, Xavier Vendrell, Oriol Soler i Josep Lluís Alay: “Prou de muntatges per criminalitzar l’independentisme”.

En un tuit que ha recollit Europa Press, ha defensat que el conflicte català necessita una “solució política que desactivi la repressió policial i judicial”.

“Prou de muntatges per criminalitzar l’independentisme. El conflicte necessita una solució política que desactivi la repressió policial i judicial: amnistia i autodeterminació!”, ha afirmat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca