“Intenten la mort política i civil” de l’independentisme

"Actuar contra els dissidents polítics és una enorme violació dels drets fonamentals"

Publicitat

El president legítim de la Generalitat Carles Puigdemont ha avisat aquest dimecres que les detencions que s’han practicat en l’operació de la Guàrdia Civil pel presumpte desviament de fons “intenten la mort política i civil” de l’independentisme.

“Tres anys després de la declaració d’independència continuem lluitant per una causa justa i democràtica. No se n’han sortit, i no se’n sortiran. Tot el suport als detinguts d’aquesta nova urpada repressora”, ha lamentat en un missatge a Twitter.

Entre els detinguts en aquesta operació hi ha David Madí, Xavier Vendrell, Oriol Soler i Josep Lluís Alay, i també d’altres persones relacionades amb els partits i organitzacions independentistes per desviament de fons al procés independentista amb la convivència de dirigents del Govern de l’expresident Quim Torra.

En un altre missatge, en anglès, ha lamentat les detencions relacionades amb el moviment independentista i ha reclamat que els posin “en llibertat immediatament”.

Publicitat

“Actuar contra els dissidents polítics és una enorme violació dels drets fonamentals”, ha recalcat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca