“Espanya només ens porta a la confrontació”

Jordi Sànchez considera que les detencions de la Guàrdia Civil contra empresaris propers al procés són "venjança pura"

Publicitat

El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, considera que les detencions de la Guàrdia Civil contra empresaris propers al procés són “venjança pura”. En un missatge a Twitter fet arribar des de Lledoners, Sànchez adverteix que l’operació policial també és una “evidència”: “Espanya només ens porta a la confrontació”. “Detindran totes les persones que donen suport al president legítim Puigdemont. Vergonya democràtica d’Espanya”. Sànchez tanca la piulada amb l’etiqueta ‘Llibertat detinguts’. La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres Oriol Soler, vinculat a ERC, i Josep Lluís Alay, director de l’oficina de Puigdemont. Segons ‘El Confidencial’, també estarien detinguts David Madí, excàrrec de CiU, i Xavier Vendrell, exdirigent d’ERC.

La Guàrdia Civil els investigaria per la seva vinculació amb el moviment Tsunami Democràtic. Hi ha diverses entrades i registres en marxa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca