“Espanya només ens porta a la confrontació”

Jordi Sànchez considera que les detencions de la Guàrdia Civil contra empresaris propers al procés són "venjança pura"

El secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, considera que les detencions de la Guàrdia Civil contra empresaris propers al procés són “venjança pura”. En un missatge a Twitter fet arribar des de Lledoners, Sànchez adverteix que l’operació policial també és una “evidència”: “Espanya només ens porta a la confrontació”. “Detindran totes les persones que donen suport al president legítim Puigdemont. Vergonya democràtica d’Espanya”. Sànchez tanca la piulada amb l’etiqueta ‘Llibertat detinguts’. La Guàrdia Civil ha detingut aquest dimecres Oriol Soler, vinculat a ERC, i Josep Lluís Alay, director de l’oficina de Puigdemont. Segons ‘El Confidencial’, també estarien detinguts David Madí, excàrrec de CiU, i Xavier Vendrell, exdirigent d’ERC.

Publicitat

La Guàrdia Civil els investigaria per la seva vinculació amb el moviment Tsunami Democràtic. Hi ha diverses entrades i registres en marxa.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes