Els restauradors de Barcelona qüestionen la gestió de Vergés

Publicitat

El Gremi de Restauració de Barcelona ha qüestionat aquest dimarts l’eficàcia del tancament de bars i restaurants per evitar contagis de coronavirus, i també el paper de la consellera de Salut, Alba Vergés, per combatre la pandèmia.

“Vergés faria bé de preguntar-se si és la persona adequada per liderar la gestió d’aquesta crisi. Els restauradors, si més no, tenim dubtes que ho sigui”, ha dit el director del gremi, Roger Pallarols, en un comunicat.

En relació amb el tancament dels negocis, ha assegurat que es tracta d’un fracàs sense pal·liatius i una ruïna econòmica que no es poden permetre”, i ha criticat que la conselleria de Salut prengui decisions de manera unilateral que comprometen la supervivència actual i futura de les empreses.

“Els restauradors ens sentim desemparats i reclamem, un cop més, que un triumvirat (Salut, Interior i Empresa) es posi al capdavant d’aquesta emergència sanitària i econòmica”, ha afegit Pallarols.

Publicitat

El Gremi ha sol·licitat formalment una reunió de caràcter urgent amb el vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès; el conseller d’Interior, Miquel Sàmper; el d’Empresa, Ramon Tremosa, i amb Vergés per analitzar les conseqüències del tancament de bars i restaurants.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca