El Parlament votarà la setmana que ve el decret perquè els negocis tancats per la covid-19 paguin la meitat del lloguer

El ple també debatrà un altre decret per agilitzar el pagament a centres residencials i de dia

El Parlament votarà al ple de la setmana que ve el decret del Govern perquè els negocis tancats per la pandèmia paguin la meitat del lloguer en cas que no hi hagi acord entre propietari i arrendatari. També se sotmetrà a debat i votació un altre decret, que modifica dos decrets anteriors, per agilitzar els pagaments a centres residencials i d’atenció de dia perquè puguin fer front millor a la covid-19. Així ho estableix l’orde del dia del Ple que han acordat la Mesa i Junta de Portaveus. Per altra banda, la Mesa ha pres nota de la renúncia a la condició de diputat d’Eduard Pujol, així com de l’acord del grup de JxCat de nomenar la diputada Gemma Geis com a nova portaveu.

Publicitat

Altres qüestions de l’ordre del dia del ple de la setmana que ve que començarà dimecres són el debat en lectura única d’una proposició de llei per modificar el llibre segon del Codi Civil de Catalunya, relatiu a la persona i la família, presentada pel PSC-Units; el de totalitat d’una proposició de llei d’estabilització de les treballadores i els treballadors del sector públic català, presentada per la CUP i que arriba a aquest primer debat amb una esmena de retorn del PSC-Units; i el debat i votació d’una proposta de resolució sobre el desplegament dels serveis territorials a la vegueria del Penedès, presentada conjuntament per JxCat, ERC, el PSC-Units, CatECP i la CUP.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca